Benvinguts a Can Raliu

Carns i embotits de proximitat amb la màxima qualitat.

La història de “Can Raliu” és la d’una petita empresa familiar dedicada des de fa molt temps a la carnisseria i la xarcuteria, que gaudeix d’uns orígens i una història particulars.

“Raliu” era el sobrenom amb què era conegut un jove de rialla ampla i somriure fàcil del poble de Jafre que, realment, es deia Josep Bonany, i la casa on vivia va ser coneguda per a tothom com a “Can Raliu”, on va començat tot.

Una vegada casat i amb una filla ja gran, la Vicenta, l’any 1947 va decidir iniciar-se en el negoci de la carn i fundà la primera carnisseria de la família a Jafre. Més endavant varen ser la seva filla Vicenta i el seu marit en Miquel Burch qui amb molt treball, sacrifici i molta il·lusió, varen tirar endavant aquell petit negoci familiar.

D’en Miquel i la Vicenta van néixer en Josep i la Maria. En Josep amb esperit emprenedor, decidit, va casar-se amb l’Imma Tarrats. El 1979 va començar a dirigir el negoci, i amb la col·laboració de l’Imma van començar a innovar i donar renom a l’empresa.
Heus aquí part de la nostra història, però aquí no s’acaba...

El 1986 vàrem decidir ampliar una mica el negoci i oferir a La Bisbal d’Empordà el servei i qualitat que fins llavors hi havia a Jafre, i al capdavant s’hi va posar la Maria, (germana d’en Josep), la qual va anar tenint molt bona clientela, gràcies al seu bon tarannà i saber fer.

Al cap d’un temps vàrem renovar la carnisseria de Jafre, ampliant el negoci adaptant-lo i modernitzant-lo amb la sala de desfer i producció pròpia d’embotits.

Ja començat el 2000, també es va incorporar a l’empresa en Jordi, (el nostre fill gran), que ens va aportar una nova generació familiar al negoci i projecció de futur.

Al cap de poc temps vàrem obrir la primera carnisseria en propietat a La Bisbal, a la Plaça Joan Carreras Dagas, al capdavant de la qual hi ha des de llavors hi ha la Rosa Madrid, una dependenta excel·lent i experimentada.

Ja a l’any 2008, vàrem traslladar la petita i inicial carnisseria de la Plaça Major nº 6 al nº 16, comprant el local on anteriorment hi havia hagut la “Carnisseria Vidal”, i així vàrem disposar d’un espai molt més ampli, modern, i bonic on poder oferir un millor servei de carns, embotits, i també nombrosos plats cuinats, juntament amb un servei de càtering per a festes particulars.

Finalment l’any 2014 va ser la Irene (la nostra filla petita) qui també es va incorporar a l’empresa, donant una nova empenta i il·lusió al negoci que amb els anys havíem anat consolidant com a comerç de qualitat i bon servei.

Ja ho veieu, aquesta és la nostra particular història i aquests són els nostres orígens.

Només ens queda dir- vos que continuem “intentant millorar cada dia per oferir un millor servei”, i que esperem que vosaltres, els nostres clients us continueu sentint ben atesos i satisfets amb tot el que us oferim.

Moltes gràcies per ser-hi!

Can Raliu

Can Raliu

Les nostres botigues

La Bisbal d’Empordà
Plaça Major, 16

La Bisbal d’Empordà
Plaça de Joan Carreras Dagas, 5

Jafre
Carrer Major, 67

Les nostres especialitats

Els productes més venuts a les nostres botigues